Home Aktualności Jesteśmy Pracodawcą DIMAQ

Czas czytania : 1 min
27 marca 2023

PromoTraffic dołącza do grona Pracodawców DIMAQ

Nasza firma przywiązuje dużą wagę do rozwoju Zespołu, dlatego dołączenie do grona firm wspierających certyfikację Specjalistów, było kolejnym krokiem potwierdzającym nasze plany rozwojowe.

Jak mówi CEO PromoTraffic – Michał Smajek: “Dołączenie do grona Pracodawców DIMAQ to istotny krok w rozwoju PromoTraffic. Progres naszego Zespołu to jedna z głównych wartości, jakie wyznajemy w naszej organizacji. Tym bardziej więc cieszymy się, że możemy wspierać naszych Specjalistów podczas przygotowań do egzaminu i samego procesu certyfikacji. Kompleksowe podejście do zagadnień marketingowych to klucz do skutecznego rozwijania projektów dla naszych Partnerów. Egzamin i wiedza, którą weryfikuje, jest więc najlepszym potwierdzeniem połączenia dwóch aspektów – praktycznego doświadczenia i wiedzy teoretycznej Zespołu PromoTraffic.

To istotny krok i współpraca na ścieżce rozwoju całej firmy. Wierzymy, że jego pozytywne konsekwencje wpłyną nie tylko na Zespół, ale przede wszystkim na projekty, które realizujemy dla naszych Partnerów.

Dziękujemy IAB Polska za zaufanie!