Home Aktualności PromoTraffic na Mapie Branży Interaktywnej IAB Polska 2023/2024!

PromoTraffic na Mapie Branży Interaktywnej IAB Polska 2023/2024!

Czas czytania : 1 min
27 grudnia 2023

Jesteśmy na Mapie Branży Interaktywnej IAB Polska 2023/2024!

Z dumą ogłaszamy, że znaleźliśmy się w prestiżowym gronie Liderów Branży Interaktywnej na najnowszej Mapie IAB Polska 2023/2024. Dwunasta edycja Mapy, prezentowana przez IAB Polska, to kompendium wiedzy o polskim rynku digital, a nasza firma wyróżnia się obecnością zarówno w kategorii Kreacja i Realizacja jako Agencja 360, jak i Programmatic jako Agencja Programmatic.

Mapa, będąca punktem odniesienia dla firm działających w świecie cyfrowym, to efekt zgłoszeń 222 firm. Logo PromoTraffic można znaleźć w towarzystwie liderów branżowych, co świadczy o naszym zaangażowaniu w rozwijanie polskiego rynku e-marketingowego.

Zależy nam na ciągłym doskonaleniu naszych usług, świadczeniu innowacyjnych rozwiązań oraz budowaniu trwałych relacji z klientami. Mapa IAB Polska to dla nas nie tylko zaszczyt, ale również potwierdzenie, że jesteśmy częścią dynamicznej i rozwijającej się społeczności branżowej.

Zapraszamy do pobrania Mapy i zapoznania się z aktualnym obrazem polskiego rynku digital. Link do pobrania Mapy znajdziesz: TUTAJ